eur:
395.73
usd:
367.19
bux:
65218.05
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A portugál Cristiano Ronaldo, miután berúgta csapata második, egyenlítő gólját a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójának Portugália-Franciaország mérkőzésén a budapesti Puskás Ferenc Stadionban 2021. június 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Illyés Tibor

Cristiano Ronaldo: akkor beszélek, amikor akarok

A portugál játékos először szólalt meg a Piers Morgannek adott botrányinterjú óta.

A portugál válogatottról és a foci vb-ről sem terelik el figyelmét a beszélgetés körül kialakult körülmények – állította a válogatott katari edzőközpontjában nyilatkozó Cristiano Ronaldo, aki nekiment az újságíróknak is.

"Néha az igazságot írjátok meg, néha viszont hazugságokat" – fogalmazott, hozzátéve, nem érdekli, mások mit gondolnak és akkor beszél valamiről, amikor akar. "Ne rólam kérdezzétek a játékosokat, hanem a vb-ről" – szúrt oda még egyet a The Guardian cikke szerint mondandójában.

Cristiano Ronaldo saját bevallása szerint golyóálló, és egyáltalán nem feszült a viszony közte és Bruno Fernandes közt sem, aki a nemzeti válogatott mellett a Manchester Unitedben is csapattársa.

Egy öltözői videó alapján sokan vélik úgy, hogy Fernandes nincs elragadtatva Ronaldo nyilatkozatától: a videón az látható, hogy nem megy oda üdvözölni őt, majd mikor Ronaldo nyújt kezet neki, csak röviden rázza meg és mosolytalan marad.

"Viccelődtem vele. Késve érkezett, azt kérdeztem tőle, talán hajóval jött? Az öltözői hangulat kiváló, nincs gondunk, a csapat egységes"

– mondta.

A 37 éves játékos meg van győződve arról, hogy a Katarba utazását megelőzően adott interjúnak nem lesz semmilyen hatása a csapat teljesítményére.

"A társaim évek óta ismernek és tudják, milyen ember vagyok. A csapat ambiciózus és sikerre éhes. A koncentrációt és a fókuszunkat sem fogja ez az interjú bolygatni" – nyilatkozott Cristiano Ronaldo.

Ghána ellen csütörtökön kezdi meg vb-szereplését a portugál válogatott, amely Ronaldo szerint

a legjobb a mezőnyben, de ezt a pályán is be kell bizonyítaniuk.

A 2016-os Eb nyertese még nem volt világbajnok.

Címlapról ajánljuk
Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát
Jelentés

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×