eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Moszkva, 2018. július 15.A francia Paul Pogba (j) ünnepel, miután belőtte válogatottja harmadik gólját az oroszországi labdarúgó-világbajnokság Franciaország - Horvátország döntő mérkőzésén a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 15-én. MTI/EPA/Peter Powell
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Enyhítették a doppingoláson ért világbajnok büntetésén

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négyről másfél évre csökkentette Paul Pogba világbajnok labdarúgó doppingolásért kapott eltiltását.

A CAS azt is közölte, hogy tavaly szeptember 11-étől számítja a büntetést.

A Juventus francia futballistájától 2023. augusztus 20-án, az Udinese elleni bajnoki mérkőzés után vettek mintát, amelyről kiderült, hogy az állóképesség növelésére használt szintetikus tesztoszteront tartalmaz. Akkor felfüggesztették a játékengedélyét, és ügynöke közölte: Pogbának soha nem állt szándékában megszegni a szabályokat.

A 81-szeres válogatott középpályás – akinek a szerződése a Zebráknál 2026 júniusában jár le – azt elismerte ugyanakkor, hogy olyan táplálékkiegészítőt fogyasztott, amelynek mellékelt tájékoztatója utalt a készítmény teljesítményfokozó jellegére.

A 31 éves futballistát az olaszországi illetékes hatóság februárban tiltotta el négy évre, de az ítélet után Pogba rögtön jelezte, hogy fellebbez a CAS-nál.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×