eur:
396.03
usd:
354.53
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Wojciech Szczesny lengyel kapus a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának második fordulójában játszott Lengyelország-Ausztria mérkőzésen a berlini Olimpiai Stadionban 2024. június 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

Eldőlni látszik, ki lesz a beugrós kapus a Barcelonánál

A már visszavonult Wojciech Szczesny segítheti ki a Barcelona labdarúgócsapatát, amely Marc-Andre ter Stegen sérülése miatt elvesztette elsőszámú kapusát az idény hátralévő részére.

„Nagyon tisztelem a Barcelona történelmét, ez a világ egyik legjobb klubja. Megértem azt a nehéz helyzetet, amely Ter Stegen sérülése után állt elő. Úgy gondolom, tiszteletlenség lenne, ha nem fontolnám meg ezt a lehetőséget” – fogalmazott a 34 éves hálóőr, aki augusztusban jelentette be, hogy befejezte profi pályafutását.

Spanyol médiaértesülések szerint a lengyel válogatott klasszis hamarosan megérkezik a katalán városba, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt. Szczesny karrierje során védett az Arsenalban, a Juventusban és az AS Romában is.

A német válogatott kapusának jobb térdében teljes szalagszakadás történt a hétvégi bajnoki találkozón. Az esetnek magyar vonatkozása is lett, mert a georgiai származású de Budapesten született, 18 éves, magyar utánpótlás-válogatott Yaakobishvili Áron bekerült a katalán sztárcsapat meccskeretébe a szerdai bajnoki találkozón.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×