eur:
393.12
usd:
352.17
bux:
73315.37
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Wojciech Szczesny lengyel kapus nem tudja kivédeni az osztrák Gernot Trauner fejesét a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának második fordulójában játszott Lengyelország-Ausztria mérkőzésen a berlini Olimpiai Stadionban 2024. június 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Ghement

Visszavonul a Juventus korábbi kapusa

Bejelentette visszavonulását Wojciech Szczesny, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus és a lengyel válogatott korábbi kapusa.

A 34 éves hálóőr két hete közös megegyezéssel bontott szerződést a torinói klubbal, sajtóhírek szerint a Serie A-ból és a szaúdi ligából is voltak kérői, most azonban lezárta pályafutását.

„Egy álmom teljesült, amikor 2006-ban elhagytam a szülővárosom, Varsót, és az Arsenalhoz szerződtem. Nem tudtam, hogy ez egy életen át tartó utazás lesz. Mindenem, ami van, a futballnak köszönhetem” – írta Instagram-oldalán Szczesny, aki 2017-ig szolgálta a londoni klubot, ezt követően került Olaszországba, ahol a Juventusszal hét év alatt három bajnoki címet nyert.

Címlapról ajánljuk
Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?
szakértő a Trump–Harris-versenyről

Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?

Az úgynevezett csatatérállamokban döntő jelentősége lehet Robert F. Kennedy Jr. függetlenként induló amerikai elnökjelölt visszalépésének – mondta Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy a Demokrata Párt kampányának erősödését mutatja, hogy „papírvékony” Donald Trump republikánus elnökjelölt előnye Kamala Harrisszel szemben, de ez sok helyen fordítva is igaz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 16:53
2024. augusztus 27. 15:52
×
×
×
×