eur:
389.14
usd:
363.17
bux:
68045.46
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Budapest, 2021. december 8.A Knézy Jenő-díjjal kitüntetett Hajdú B. István Prima Primissima díjas sportújságíró, televíziós kommentátor a Puskás Arénában 2021. december 3-án. Harmadik alkalommal díjazta a közmédia azon kiválóságokat, akik példaértékű munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Kiderült, miért tűnt el Hajdú B. István

Úgy tűnik, nem élvezhetjük a Prima Primissima-díjas kommentátor közvetítéseit a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Az elmúlt hetekben sok televíziónéző és sportkedvelő hiányolta a közvetítésekből, stúdiós műsorokból Hajdú B. Istvánt, akinek a hangja és kommentálása nélkül az utóbbi években elképzelhetetlenek voltak a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései, illetve a Bajnokok Ligája játéknapjai. A népszerű sportriporter azért esett ki a munkából, mert

két és fél hetet kórházban kellett töltenie, műtéten is átesett.

A Szepesi György- és Prima Primissima-díjas kommentátornak még évekkel ezelőtt volt egy infarktusa, most pedig elkerülhetetlen volt az orvosi beavatkozás, de a kettő között nincs összefüggés.. Hajdú B. István a sportal.hu-nak adott interjúban azt mondta, tisztában volt vele, hogy nem lehet sokáig titokban tartani, ha egy közszereplővel „történik valami”. Mint fogalmazott, nem szeretné, ha mindenféle találgatások látnának napvilágot vele kapcsolatban, ezért szólalt meg most. Ugyanakkor jelezte: nem akar nagy felhajtást maga körül – továbbra sem.

„A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom” – mondta a portálnak. Annyit elárult, hogy

nem a szívével volt gond, a mostani műtétnek és betegségének nincs köze a korábbi infarktusához.

Hajdú B. István legutóbb március 9-én közvetített, és reményei szerint nyáron lehet majd újra olyan állapotban, hogy ismét mikrofon mögé ülhet. Úgy tűnik, sokak bánatára, ki kell hagynia a németországi labdarúgó Európa-bajnokságot, a párizsi olimpián azonban már várhatóan újra hallhatjuk a közvetítéseit.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×