eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fucsovics Márton, a magyar Davis Kupa-csapat tagja edzésen a 2024. február eleji tatabányai Magyarország - Németország Davis Kupa selejtező mérkőzésről tartott sajtótájékoztató után Budapesten, a Nemzeti Edzésközpontban 2023. december 22-én.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Revansot vehet Fucsovics Márton

Fucsovics Márton az olasz Matteo Arnaldival játszik a hétfőn kezdődő 661 ezer dollár (229 millió forint) összdíjazású adelaide-i keménypályás férfi tenisztorna első fordulójában.

A magyar szövetség közösségi oldalának szombati beszámolója felidézi, hogy a két játékos legutóbb kedden találkozott Brisbane-ben, ahol Arnaldi meccslabdáról fordítva nyert – a döntő szettben 7:6-ra – a magyar játékos ellen.

Adelaide-ben a párharcuk továbbjutója a második kiemelt Nicolas Jarryval találkozik.

Marozsán Fábián Aucklandben folytatja a felkészülést az ausztrál nyílt bajnokságra. Első ellenfele a francia Gaël Monfils lesz.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×