eur:
389.13
usd:
361.43
bux:
68128.34
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetőedzője (hátul, b) a labdarúgócsapat edzésén a népligeti FTC-MVM Sportközpontban 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Indul a Fradi kupaősze, az ellenfél a Csukaricski

A szerb Csukaricski ellen kezdi meg szereplését a Ferencváros a labdarúgó Konferencia-liga főtábláján. A mérkőzés ma este 18.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

Az új vezetőedző, a szerb Dejan Stankovic eddig egyetlen mérkőzésen, a Nagyecsed elleni Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a csapatot, nem túlzás azt állítani, a mai találkozó jelenti majd az igazi bemutatkozását. Egyelőre senki sem tudja (nyilván rajta, illetve a stábján kívül), hogy mennyiben változik majd meg a játék ahhoz képest, amit Máté Csaba időszakában, a nyári kupamérkőzéseken láttunk.

A sorsolás napján világossá vált, hogy a Ferencváros három ellenfele közül a Fiorentina és a Genk erősebb, mint a szerb bajnokság egyik élcsapata, ebből következően a belgrádi klub ellen mindenképpen meg kell szerezni a pontokat ahhoz, hogy esély legyen a továbbjutásra.

A Csukaricski gyengén kezdte hazája bajnokságát, de

a hétvégén, nagy meglepetésre, 2-1-re legyőzte a Crvena zvezdát. Ez még akkor is nagyszerű eredmény, ha a Manchester City elleni BL-mérkőzésre készülő piros-fehérek néhány kulcsjátékosukat pihentették.

A Csukaricski vezetői szerint az, hogy Dejan Sztankovicsot jól ismerik, hogy az általa irányított Crvena zvezda ellen többször is megmérkőztek (legutóbb a 2021–2022-es idényben), nem feltétlenül segítség, mert Sztankovics most új csapatnál dolgozik, ez pedig új helyzetet jelent.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×