eur:
389.25
usd:
361.93
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
A ferencvárosi Lisztes Krisztián, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Lisztes-parádé és sima FTC-siker Stankovic debütálásán

Ezen a mérkőzésen mutatkozott be a fővárosi zöld-fehérek új vezetőedzője, Dejan Stankovic, aki így magabiztos sikerrel debütált a kispadon.

A bajnokságban címvédő és Konferencia-ligában főtáblás Ferencváros elsősorban ifjabb Lisztes Krisztián parádés teljesítményének köszönhetően 8-0-ra győzött a megyei I. osztályú Nagyecsed vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának szombati játéknapján.

A meccs az erőviszonyoknak megfelelően alakult, a Ferencváros nem sok esélyt adott a vendéglátó riválisnak és 15 perc elteltével már kétgólos előnyben volt. Az FTC-ben kiemelkedően jól futballozott a pályafutását jövő nyártól az Eintracht Frankfurtban folytató Lisztes, aki előbb tizenegyest harcolt ki, majd még az első félidőben két alkalommal maga volt eredményes.

A Ferencváros a fordulás után sem lassított, Kristoffer Zachariassen találatánál Lisztes adta a gólpasszt, majd Owusu, Sigér Dávid, valamint a bosnyák Muhamed Besic is betalált. A hajrában sem vette félvállról az összecsapást a bajnoki címvédő, amelyben végül Owusu is duplázott, a nyolcadik találat ugyanis az övé volt a 92. percben.

A Ferencváros így önbizalomnövelő sikerrel készült fel a csütörtök este sorra kerülő hazai Kl-mérkőzésére, melyen a szerb Cukaricki lesz a vendége az F csoport első fordulójában.

MOL Magyar Kupa, 3. forduló (a 32 közé jutásért):

-------------------------------------------------

Nagyecsed RSE (megyei I.)-Ferencvárosi TC 0-8 (0-3)

később:

ESMTK (NB III)-Fehérvár FC 15.00

Evolution Hungary-Cigánd SE (NB III)-ZTE FC 15.00

Credobus Mosonmagyaróvár (NB II)-Puskás Akadémia FC 15.00

BKV Előre (NB III)-Paksi FC 15.00

Eger SE (NB III)-Debreceni VSC 15.00

Budaörs (NB III)-BFC Siófok (NB II) 15.00

Dorogi FC (NB III)-Budapest Honvéd (NB II) 15.00

Bajai LC (megyei I.) - Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II) 15.00

Putnok FC (NB III)-Budafoki MTE (NB II) 15.00

Debreceni EAC (NB III) - HR-Rent Kozármisleny (NB II) 15.00

Dunaharaszti MTK (megyei I.)-Vasas FC (NB II) 15.00

Bicskei TC (NB III)-Tiszakécskei LC (NB II) 16.00

Pécsi MFC (NB II)-Újpest FC 16.45

FC Ajka (NB II)-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00

Aqvital FC Csákvár (NB II)-Szombathelyi Haladás (NB II) 17.00

Békéscsaba 1912 Előre (NB III)-Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II) 17.00

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×