eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - SEPTEMBER 11: Aaron Rodgers #8 of the New York Jets is helped off the field after suffering an apparent injury after being sacked by Leonard Floyd #56 of the Buffalo Bills during a game at MetLife Stadium on September 11, 2023 in East Rutherford, New Jersey. (Photo by Michael Owens/Getty Images)
Nyitókép: Michael Owens/Getty Images

Kevesebb mint egy perc után kidőlt az NFL nagyágyúja – videó

Kevesebb mint egy percet töltött a pályán új csapatában Aaron Rodgers, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets irányítója.

A 39 éves játékos 18 év után, a nyáron hagyta el a Green Bay Packerst, amellyel Super Bowlt is nyert, valamint négyszer megválasztották az NFL legértékesebb játékosának (MVP).

A veterán klasszis a Buffalo Bills elleni hétfő esti rangadón az első támadás közben megsérült, és az első hírek szerint elképzelhető, hogy Achilles-ín-szakadást szenvedett, ami a szezonja végét jelentené.

A találkozót végül a Jets az idény első hosszabbításos meccsén nyerte meg, a ráadásban az újonc Xavier Gipson vitt vissza touchdownra egy punt rúgást. Az NFL történetében ez volt mindössze a harmadik eset, amikor így dőlt el a hosszabbításban egy mérkőzés.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×