eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győri csapat ünnepel a bajnoki trófeával a női kézilabda NB I Győri Audi ETO KC - Motherson Mosonmagyaróvári KC mérkőzés végén a győri Audi Arénában 2023. május 27-én. A 17. alkalommal aranyérmes Győri Audi ETO KC 30-25-re legyőzte a Mosonmagyaróvárt az idény utolsó játéknapján.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Bombameglepetés - kikapott a Győr a magyar bajnokságban

A címvédő Győri Audi ETO KC meglepetésre 33-30-ra kikapott a Mosonmagyaróvár otthonában a női kézilabda NB I szerdai játéknapján.

A Bajnokok Ligája csoportkörének hétvégi rajtjára készülő győriek utoljára a 38. percben, 18-17-nél vezettek a mérkőzésen. Tóth Eszter hét, Albek Anna hat, Tóth Nikolett öt, Tóth Gabriella négy góllal, Szemerey Zsófia 14 védéssel járult hozzá a hazaiak sikeréhez. A túloldalon Ana Gros és Bruna de Paula hét-hét alkalommal talált be, Sandra Toft kilenc védéssel zárt.

A Mosonmagyaróvár fennállása során először nyert az ETO ellen az élvonalban.

A Győr a Ferencvároson kívül legutóbb 2020 januárjában kapott ki magyar csapattól, akkor Siófokon veszített.

A Magyar Kupa-címvédő Ferencváros simán nyert Békéscsabán, Angela Malestein 12 gólt lőtt, Janurik Kinga 14 védéssel zárt, a házigazdáknál Marija Lanistanin tízszer talált be.

Az ugyancsak BL-résztvevő Debrecen odahaza az újonc Vasast győzte le, Füzi-Tóvizi Petra hat, Töpfner Alexandra öt alkalommal volt eredményes, Catherine Gabrielnek kilenc, Gabrijela Bartulovicnak három védése volt. A fővárosiak egyik legjobbja a kapus Balog Judit volt, aki 13 védéssel zárt.

Fotónk a tavalyi bajnoki cím ünneplésekor készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×