eur:
390.47
usd:
364.17
bux:
68385.64
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

A ráadásban csúszott ki Kerkezék kezéből a győzelem

A magyar válogatott Kerkez Milos csapata, a Bournemouth az utolsó percekig vezetett, végül azonban csak egy pontot szerzett az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati játéknapján.

A tengerparti város együttese Brentfordban lépett pályára, s bár már a hetedik percben hátrányba került, a 77. percre fordított. Sokáig úgy tűnt, összejön az első siker az idényben, de a hazaiak a ráadás perceiben egyenlíteni tudtak. Kerkez végigjátszotta a találkozót, amelyet megelőzően csapata egy ponttal állt, ezt most megduplázta. A házigazda Brentfordnak egy győzelem mellett ez volt a harmadik döntetlenje a mostani szezonban.

A címvédő Manchester City a Fulham ellen is megőrizte százszázalékos mérlegét - Erling Haaland három góllal vette ki a részét a 5-1-es hazai sikerből -, az idényt szintén jól kezdő Tottenham Hotspur pedig a csapatkapitány Szon Hung Min mesterhármasának is köszönhetően diadalmaskodott 5-2-re Burnleyben.

később:

Brighton-Newcastle United 18.30

vasárnap játsszák:

Crystal Palace-Wolverhampton Wanderers 15.00

Liverpool-Aston Villa 15.00

Arsenal-Manchester United 17.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×