eur:
389.21
usd:
361.44
bux:
67947.84
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Nagy bejelentés érkezett Lewis Hamiltonról

A hétszeres világbajnok brit sztárpilóta pilóta 2024-ben és 2025-ben is a Forma–1-es világbajnoki sorozatban szereplő Mercedes csapatánál versenyez.

Az istálló csütörtökön jelentette be, hogy Lewis Hamilton meghosszabbította a szerződését, így a következő két évben is a Hamilton, George Russell párossal szerepelnek majd a vb-sorozatban.

A szerződés anyagi részleteit a csapat nem közölte.

Hamilton 2013-ban szerződött a McLarentől a Mercedeshez, melynél hat egyéni világbajnoki címet nyert és karrierje eddigi 103 futamgyőzelméből 82-t a Mercedes autójával aratott.

A 38 éves brit legutóbb 2021-ben tudott elsőként célba érni egy futamon.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×