eur:
389.12
usd:
363.64
bux:
68262.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - DECEMBER 28: Christian Atsu of Newcastle United arrives at the stadium prior to the Premier League match between Newcastle United and Everton FC at St. James Park on December 28, 2019 in Newcastle upon Tyne, United Kingdom. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Nyitókép: Ian MacNicol/Getty Images

Élve találtak rá a romok alatt a Chelsea volt játékosára

Portugál sajtóhírek szerint élve, de súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát Christian Atsu, a Hatayspor középpályása.

A ghánai sportújságíró, Saddick Addams a történtekről az alábbi részleteket osztotta meg a Twitter-oldalán:

„Atsuék a földrengésben összeomlott épület kilencedik emeletén voltak a katasztrófa bekövetkeztekor. Három játékost és a klub egyik képviselőjét megtalálták a romok alatt és kiszabadították. A klub további képviselői a helyszínen vannak, a keresés folytatódik” – idézi tweetjét a Sportal.

Hatay városa komoly károkat szenvedett, a város csapata, a Hatayspor klub úgyszintén. Korábbi hírek alapján a sportigazgatót, Taner Savut és a klub tolmácsát sem találták meg eddig.

A klub két futballistája, Onur Ergun és Burak Oksuz maga is részt vett a mentésekben, míg Kerim Alici saját magát mentette ki a romok alól. A portugálok hozzátették, a Portóból származó Rúben Ribeiro és a zöld-foki-szigeteki Zé Luís is biztonságban vannak. Christian Atsu – aki vasárnap még győztes gólt szerzett csapata bajnokijának ráadásában – súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát.

Biztonságban van a Kasimpasa futballcsapatának teljes küldöttsége is, akik vasárnap játszottak bajnoki meccset Hatayban, és hétfőn akartak visszatérni Isztambulba.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×