eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Fredi Bobic, az Eintracht Frankfurt labdarúgóklub sportigazgatója az Axel Springer német kiadóvállalat Bild100 elnevezésű fogadásán Frankfurtban 2020. szeptember 23-án. A rendezvényre a politikai és a gazdasági élet, valamint a sport és a kultúra 100 legfontosabb döntéshozója kapott meghívást.
Nyitókép: Fredi Bobic 2020. szeptemberében. MTI/EPA/Ronald Wittek

Kieső helyen a Hertha, menesztették a Dárdai Pált elküldő sportigazgatót

A Hertha BSC menesztette Fredi Bobic sportigazgatót nem sokkal azután, hogy a csapat szombaton 2-0-ra kikapott a vendég Union Berlintől a fővárosi rangadón a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.

"Az elnökség és a felügyelőbizottság egyhangúlag úgy döntött, hogy azonnali hatállyal felmenti a munkavégzés alól Fredi Bobicot" - áll a fővárosi klub közleményében.

Bobic 2021 júniusa óta töltötte be a tisztséget, ő felelt az átigazolásokért és a keret kialakításáért. A Hertha 2019 óta hiába költött 374 millió eurót az együttes megerősítésére, jelenleg a kiesést jelentő 17. helyen áll a tabellán. Hátránya két pont az osztályozós helyen lévő VfL Bochummal szemben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×