eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
GLASGOW, SCOTLAND - SEPTEMBER 06: Vinicius Junior of Real Madrid is put under pressure by Matt ORiley of Celtic during the UEFA Champions League group F match between Celtic FC and Real Madrid at Celtic Park Stadium on September 06, 2022 in Glasgow, Scotland. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Nyitókép: Ian MacNicol

A Real Madrid és a Manchester City remekelt, de a pálma a Sahtaré

A Real Madrid három-, a Manchester City négygólos győzelemmel kezdte a BL-őszt, de még nagyobb elismerést érdemel a Sahtar Donyeck, miután 4-1-re győzött Lipcsében.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 1-0: Némi túlzással góllal kezdődött a mérkőzés a Parc des Princes-ben. Neymar előkészítése után Kylian Mbappé talált a kapuba. Lehet, hogy nem szeretik egymást, de tudnak együtt játszani.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 0-0: Gulácsi Péter, Willi Orbán, Szoboszlai Dominik is a kezdő csapatban, miként a másik oldalon az ex-ferencvárosi Olekszandr Zubkov.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 0-1: Meglepetés. Hiába játszott eddig fölényben az RB Leipzig, Sved góljával az ukránok szereztek vezetést. Gulácsi Péter ritkán látható, óriási hibája előzte meg a találatot. A néhány napja a belga Mechelentől kölcsönvett Marijan Sved rúgta az ajándékba kapott labdát a kapuba.

CELTIC–REAL MADRID 0-0: McGregor óriási kapufát lőtt, alig fél perccel azután, hogy Courtois bravúrral védett. Nagyon agilis a skót csapat.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-1. Semmilyen kvízben nem lenne érdemes feltenni azt a kérdést, hogy kinek az átadásából, ki szerezt az angol bajnok gólját. Mindenből a papírforma: Kevin de Bruyne előkészítése után Erling Haaland szerzett gólt.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 2-0: Ez idáig sima, Hakimi labdájából is rúgott egy gólt Kylian Mbappé. Ő az idei BL-ősz első duplázója.

SALZBURG–AC MILAN 1-0: Okafor góljával előnyb en az osztrákok.

CELTIC–REAL MADRID 0-0: Karim Benzema térde megroppant, lement a pályáról, Eden Hazard váltotta.

SALZBURG–AC MILAN 1-1: Saelemaekers kiegyenlített.

CELTIC–REAL MADRID 0-1: Elképesztő labdabiztonságról, kivételes technikai tudásról tanubizonyíságot tevő, látványos góllal szerzett vezetést a Madrid. Az akció végén Fede Valverde labdáját Vinícius Júnior rúgta a bal alsó sarokba.

SL BENFICA–MACCABI HAIFA 1-0: Rafa Silva vezetést szerzett, eddig is fölényben játszottak a portugálok.

SL BENFICA–MACCABI HAIFA 2-0: Az első gólt Grimaldo készítette elő, a másodikat ő szerezte.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 1-2: Egy perc alatt két gól esett a lipcsei stadionban, Sinakan kiegyenlített, de Marijan Sved révén újra vezetést szereztek az ukránok.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-2. Phil Foden növelte az angol bajnok előnyét.

CELTIC–REAL MADRID 0-2: Luka Modric külsővel rúgott gólt, még mindig nagyon jó futballista.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 2-1: McKennie szépített.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-3: Erling Haaland csatlakozott Mbappéhoz, ő is kétgólos ma este. Lehet, hogy ők ketten lesznek a következő évtized Messije és Cristiano Ronaldója – legalábbis a szerzett gólok számát tekintve?

CELTIC–REAL MADRID 0-3: Toni Kroos ívelése után a védők mögé befutó Daniel Carvajal látványosan, a levegőből középre adta a labdát, Eden Hazard pedig belőtte.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 1-4: Mudrik néhány percen belül szerzett egy gólt és egy másikat előkészített, a nap meglepetése az ukránok győzelmének különbsége.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-4: Még egy a végére, Rúben Dias is feliratkozott a gólszerzők közé.

Végeredmények:

E-csoport: Dinamo Zagreb–Chelsea 1-0, RB Salzburg–AC Milan 1-1.

F-csoport: Celtic–Real Madrid 0-3, RB Leipzig–Sahtar 1-4

G-csoport: Dortmund–Köbenhavn 3-0, Sevilla–Manchester City 0-4

H-csoport: PSG–Juventus 2-1, Benfica–Maccabi Haifa 2-0

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×