eur:
393.77
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a montreali Gilles Villeneuve pályán a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kanadai Nagydíja előtt három nappal, 2022. június 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Andre Pichette

Vettel egy aggasztó dologra hívta fel a figyelmet

Igencsak viharverten szállt ki autójából a német pilóta az Osztrák Nagydíj után. Kinézetét egy egészen furcsa és igencsak egészségkárosító okra vezette vissza.

Erősen felejthető futamot zárt Sebastian Vettel a Red Bull Ringen, az Aston Martin németje egy pályaelhagyásos 5 másodperces büntetéssel együtt csak a 17. helyen végzett a Forma–1-es Osztrák Nagydíjon – idézi föl a Vezess.hu.

Az autós szakportál szerint a leintést követően azonban nem lehetett nem észrevenni, hogy valami nem stimmel a négyszeres világbajnok kinézetével: arcát fekete por lepte, és még a fehér aláöltözete is sötétre színeződött. A helyszíni riporterek nem is hagyták szó nélkül mindezt, Vettel pedig készségesen elmondta, minek köszönheti külsejét.

„Hogy őszinte legyek, ezen dolgozniuk kell: a fékhűtőnyílás dizájnja idén olyan, hogy a fékpor az arcunkba száll – és ez nem jó” – jelentette ki.

„A karbonport nem egészséges belélegezni. Remélem, hogy az FIA hamar ránéz erre, mert ennek így nincs értelme, és könnyű lenne ezen változtatni” – idézi a Vezess.hu a PlanetF1.com hírét.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×