eur:
394.8
usd:
371.27
bux:
65567.52
2024. április 16. kedd Csongor
Galla Miklós humorista, zenész interjút ad a Magyar Távirati Irodának egy budapesti szállodában.
Nyitókép: Mohai Balázs

Felhúzták Galla Miklós ujjára a Karinthy-gyűrűt – videó

Laár András ígéretéhez híven a New York kávéházban adta át a díjat.

A New York kávéházban Laár András egy haszonkölcsön-szerződéssel átadta Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűjét – írja a 24.hu.

A portál a két humoristát együtt kérdezte. A nagy kanyarokat vető ügy részleteinek kibontása közben kiderül:

  • Laár Andrással úgy tudatták, hogy övé a gyűrű, hogy még nem tudott arról, hogy egykori társától visszavonták az elismerést.
  • Titoktartási szerződést kötöttek vele, így hosszú időn át szótlanul követte, ahogy Galla Miklós szeretné megkapni az eredetileg neki ítélt díjat.
  • Arról tájékoztatták, hogy az a gyűrű nem az, amit Gallától visszavettek, hanem az előrehozott 2022-es, de ő már így sem akarta tiszta szívvel az előzmények miatt.

Mindenesetre Galla Miklós középső ujjára tökéletesen illik a Karinthy-gyűrű, amire, mint mondja, az van írva, hogy Karinthy.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×