eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győztes amerikai Katie Ledecky a női 800 méteres gyorsúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Edzőt vált a legeredményesebb aktív úszónő is

Az amerikai Katie Ledecky még mindig csak 24 éves, egyetemet is vált.

Új edzővel, a Florida Egyetemen dolgozó Anthony Nestyvel készül a párizsi olimpiára Katie Ledecky hétszeres ötkarikás aranyérmes úszó.

A 24 éves sportoló szerdán jelentette be, hogy egyetemet és trénert vált. Ledecky edzéseit az elmúlt öt évben a kaliforniai Stanfordon - ahol pszichológus diplomát szerzett - Greg Meehan szövetségi kapitány irányította.

"A Stanford volt a második otthonom, és mindig különleges helye lesz a szívemben, de most, hogy végeztem, keletebbre költözök, közelebb a családomhoz" - írta közösségi oldalán a fővárosi születésű Ledecky.

Nesty suriname-i színekben 100 méteres pillangóúszásban 1988-ban lett olimpiai bajnok, s a Florida Gators úszócsapatát 2018 júniusa óta vezeti. Tanítványai közül Robert Finke Tokióban - Ledeckyhez hasonlóan - megnyerte a 800 és az 1500 méteres gyorsúszást, míg Kieran Smith bronzérmet szerzett 400 méteren.

Ledecky az idénre halasztott tokiói játékokon két arany- és két ezüstéremmel bővítette gyűjteményét, ezzel az első női úszó lett, aki hat egyéni úszóaranyat nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×