eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook

Sallai Roland gólja is kellett

A Freiburg négygólos győzelmet aratott a sereghajtó Schalke 04 felett a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak második találatát a magyar válogatott Sallai Roland szerezte büntetőből a 22. percben, ez volt a nyolcadik találata a Bundesliga mostani idényében. A támadó a negyedik gólnál előkészítőként jeleskedett, majd a 78. percben lecserélték.

A címvédő és éllovas Bayern München kihasználta elsőszámú üldözője, az RB Leipzig pénteki döntetlenjét, ugyanis 3-2-re győzött a harmadik VfL Wolfsburg vendégeként, így a lipcsei riválist ismét hét ponttal előzi meg.

Kifejezetten pikáns volt a Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt összecsapás, mivel a vendégek trénere a következő idénytől a hazaiak kispadján ül majd. Az osztrák Adolf Hütterre kifejezetten jó benyomást tehettek leendő játékosai, ugyanis a Mönchengladbach simán, 4-0-ra verte a negyedik Frankfurtot, amelynek így megszakadt öt fordulón át tartó veretlenségi sorozata.

Bundesliga, 29. forduló:

FC Augsburg-Arminia Bielefeld 0-0

VfL Wolfsburg-Bayern München 2-3 (1-3)

SC Freiburg-Schalke 04 4-0 (2-0)

Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt 4-0 (1-0)

Union Berlin-VfB Stuttgart 2-1 (2-0)

pénteken játszották:

RB Leipzig-TSG Hoffenheim 0-0

később:

Bayer Leverkusen-1. FC Köln 18.30

vasárnap játsszák:

Borussia Dortmund-Werder Bremen 15.30

Az FSV Mainz 05-Hertha BSC mérkőzést elhalasztották.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×