eur:
394.93
usd:
365.24
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
Nyitókép: Facebook

Ijesztő dolog történt Schumacherrel

A Forma–1-es előszezoni teszten egy félreértett jelzés okozott gondot az első szezonjára készülő Mick Schumachernek.

Három nap alatt 181 kört teljesített a Haas volánjánál Mick Schumacher Bahreinben, a 21 éves pilóta a három nap alatt egy állítása szerint ijesztő incidenst is átélt. A második tesztnap vége felé a Forma–2-es bajnok egy etap után visszatért csapatához egy kerékcserére, és megkapta a jelet az indulásra. Ám az nem volt zökkenőmentes, ugyanis magával vitte az autót megemelő szerkezetet is – írja a vezess.hu.

“Nagyon megrémültem, ugyanis hirtelen nem tudtam, mi is történt, hogy valamit rosszul csináltam esetleg. Végül kiderült, hogy csak félreértés történt” – mondta Schumacher.

A jelenetsort egy beragadó kerékanya okozta: a bal első keréknél lévő szerelő nem volt biztos abban, fenn maradjon-e a gumi. Amikor Schumacher megkapta a zöld jelzést, felemelte a kezét, jelezve, hogy probléma van. A félreértés miatt kialakult eseménysorozatban szerencsére senki sem sérült meg.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 12. 22:23
×
×
×
×