eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Brig, 2017. július 7.Diego Maradona egykori argentin labdarúgócsillag a Gianni’s Game elnevezésű, korábbi focicsillagokat felvonultató mérkőzésen a svájci Brigben 2017. július 7-én. (MTI/EPA/Jean-Christophe Bott)
Nyitókép: Jean-Christophe Bott

Diego Maradonának nem kell, hogy fájjon a feje az állása miatt

Keddi agyműtétje ellenére Diego Maradona marad az argentin Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

A 60 éves Maradona jogi képviselője, Matias Morla cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott ügyfele Venezuelába vagy Kubába utazna, hogy ott folytassa a felépülést.

"Diego szereti Kubát. Éppen a minap beszéltem Fidel Castro fiával. Venezuela és Kuba is baráti ország Diego számára, de a feje és a szíve a Gimnasiáé" – nyilatkozta az ügyvéd.

Maradona depresszió miatt került be egy La Plata-i magánklinikára, ahol vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Hétfőn azt közölték, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat, ám kedden koponyaűri vérzés miatt meg kellett operálni.

Maradona pénteken ünnepelte a hatvanadik születésnapját. Aznap a csapata 3–0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember már az első félidő vége előtt távozott a kispadról,

ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően.

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat, ám 1997-es visszavonulása óta egészségi problémák sújtják.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×