eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 21.Diego Maradona legendás argentin futballista a Horvátország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Nyizsnij Novgorodban 2018. június 21-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Túl van a műtéten Maradona

Diego Armando Maradona agyában vérrög keletkezhet, amelyet műtéti úton előznek meg – erősítette meg a sajtónak még kedden a hatvanéves hajdani világklasszis barátja és menedzsere, Stefano Ceci.

Hozzátette: „Diego beütötte a fejét, de azt nem vette észre, miután erős altatókat szed.” Argentínából érkezett jelentés szerint egy CT-vizsgálat koponyaűri vérzést mutatott ki.

Maradona nem volt jó lelki állapotban: „Nagyon depressziós, és vérszegénység is fellépett. Testét az évek során valóban próbára tette életmódja, és a koronavírus-járvány sem segített a lelki állapotán. Hónapokig volt otthon bezárva, csak egy szakács és egy segítő lakott vele, a pandémia kezdete óta még a családjával sem találkozott” – mondta kedden Ceci.

Szerdán már a műtét után nyilatkoztak az orvosok, közölve: a beavatkozás sikeres volt, eltávolították a vérömlenyt a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott Diego Maradonán.

"Diego jól viselte a beavatkozást. Már felébredt, és minden rendben van" - mondta sajtótájékoztatóján orvosa.

A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját. Aznap a csapata 3-0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember már az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően.

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×