eur:
390.93
usd:
366.73
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Milák Kristóf világbajnoki ezüstérmes válogatott úszó a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Koronavírus: új hírek Milák Kristóf állapotáról

Amint az várható volt, minden lelete negatív, így újrakezdheti a munkát a világbajnok, világcsúcstartó úszó.

Mint a múlt héten az InfoRádió Selmeci Attilától, a világbajnok, világcsúcstartó Milák Kristóf úszóedzőjétől megtudta, a sportoló átesett a koronavírus-fertőzésen, viszont már gyógyul, és erre a hétre kiderül - orvosok részletes vizsgálatai alapján válik bizonyossá -, megkezdheti-e az edzéseket.

Az SzPress Hírszolgálatnak nyilatkozó Selmeci Attila szerdán jó hírt közölt tanítványával kapcsolatban: meggyógyult, edzhet.

"Dr. Sydó Nóra, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika szakorvosa, a sportkardiológiai munkacsoport tagja értesített arról, hogy minden kardiológiai vizsgálati eredménye negatív eredményt mutatott, így hozzájárulását adta ahhoz, hogy a versenyzőm

már szerdán este csatlakozzon hozzánk,

és Balatonfűzfőn folytassa a felkészülését" - jelentette a tréner.

Teljes terhelésű munkát viszont Milák Kristóf egyelőre még nem végezhet, cél, hogy a decemberi országos bajnokságra "jól fel tudjon készülni".

Milák Kristóf most Balatonfűzfő és Budapest között fog ingázni egy-három hetes "turnusokban".

Van viszont egy rossz hír is a honvédos csoport háza tájáról:

Milák Kristóf állandó edzőpartnere, Márton Richárd koronavírusos a múlt hét eleje óta,

házi karanténban ül. Selmeci Attila azonban bízik benne, hogy a "segéderő" is be tudja hozni a lemaradását az országos bajnokságig, amelyet december 8. és 12. között tartanak Kaposváron.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×