eur:
368.85
usd:
345.15
bux:
48386.10
2023. június 7. szerda Róbert
Tallinn, 2018. október 14.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya sajtóértekezletet tart a tallinni A. Le Coq Arenában 2018. október 15-én, egy nappal az Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Valda Kalnina)
Nyitókép: MTI/EPA/Valda Kalnina

Elmarad a bolgár-magyar Nemzetek Ligája-meccs

Pénteken még úgy volt, hogy zárt kapuk mögött megrendezik, de új helyzet állt elő.

Elmarad a március 26-ra tervezett bolgár-magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező, mivel a helyi parlament pénteken vészhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány terjedése miatt. Ez a mérkőzés lett volna az egyik, amely dönt arról, részt veszünk-e a nyári Eb-n.

Az MLSZ tájékoztatása szerint március 29-ig Bulgáriában minden tömegrendezvény tilos, így természetesen keretet sem hirdet hétfőn Marco Rossi.

Az idei labdarúgó-Eb-re június 12. és július 12. között 12 városban, köztük Budapesten kerülne sor, a magyar fővárosban 4 mérkőzést játszanának.

Az UEFA jövő kedden dönt arról, hogy most mitévő legyen.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
HEC Paris: az EU létkérdése a magyar soros elnökség elhalasztása

HEC Paris: az EU létkérdése a magyar soros elnökség elhalasztása

Egyre hevesebb vita bontakozik ki arról az Európai Unión belül, hogy Magyarország ne láthassa el az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét 2024 második félévében. Az uniós ügyekben befolyásos HEC Paris egyetem professzora, Alberto Alemanno beszámolója szerint egy erős, Németországot is magában foglaló tömb támogatja a jogállamisági fellépés kibővítését az elnökség elhalasztásával kapcsolatban. Viszont szerinte nem arról van szó, hogy szankcionálni kellene a magyar kormányt, hanem hogy az EU működését kell megvédeni a kizárással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×