eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Új céget alapított Hosszú Katinka, ciprusiakkal üzletel

Az Iron Internationalnek résztulajdonosa a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, vélhetően a profi csapatát működteti majd a vállalkozást.

Új céget alapított Hosszú Katinka, az Iron International Kft.-t augusztus 29-én jegyezték be. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem közvetlen tulajdonos, hanem az úszóiskoláját üzemeltető Iron Swim Kft.-n keresztül. A cég másik tulajdonosa egy ciprusi társaság, a Rimland Limited, amelyet az ottani céginformációs rendszer szerint idén márciusban jegyeztek be. A Rimland Limited mögött egy Aklaw Services Limited nevű, szintén Cipruson bejegyzett ügyvédi iroda áll - írja a Privátbankár.

Az Iron-cégcsalád újabb tagjában az egyedüli aláírásra jogosult Katinka öccse, Hosszú Ádám. A cég egyetlen bejegyzett tevékenységi köre a „sportegyesületi tevékenység”, így feltételezhető, hogy az úszónő által alapított ’Iron Swim Budapest’ profi, világversenyeken eredményes versenyzőket felvonultató klub kerül majd az Iron Internationalhez, különválasztva a Duna Arénában működő Iron Swim Kft.-től, amely szabadidős képzést jelölt meg fő profilként.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×