eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook / Hosszú Katinka

Megdöbbentő hasonlóságok Hosszú Katinka és új szerelme között

Gelencsér Mátéról egyre több dolgot derít ki a bulvársajtó, de nincs nehéz dolga, ha az Iron Lady apja ennyire bőbeszédű.

Egyre több információ lát napvilágot a bulvársajtóban Hosszú Katinka magánéletéről. Az már napok óta közismert, hogy egy úszóedző fia mellett boldog újra az Iron Lady, akivel a 30. születésnapi buliján ismerkedtek és melegedtek össze.

A Bors most azt véli tudni, hogy Gelencsér Máté, aki külföldön dolgozik és modellként tevékenykedett korábban, szintén külföldi, szakmabeli házastárstól vált el rövid házasság után.

A bulira Gelencsér Máté egy barátja hívására ment el, a zárt körú partyra a barát "plusz egy főjeként" nyerhetett bebocsátást.

A Ripostnak nyilatkozó Hosszú István - a háromszoros olimpiai bajnok úszónő édesapja - nyíltan beszélt a kapcsolatról, és arról, hogy az első pillanattól megtalálták a közös hangot.

Gelencsér Máté egyébként tökéletesen tisztában lehet Hosszú Katinka életmódjával is, hiszen maga is úszott korábban, édesapja pedig a Kópé Úszóiskola trénere. Mindkét fiatal sokat utazik, és egyiküknek sem volt komoly kapcsolata a válás óta - írja a Bors.

A volt modell egyelőre nem áll a sajtó rendelkezésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×