INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

hosszú katinka

iron lady

úszás

gelencsér máté

Megdöbbentő hasonlóságok Hosszú Katinka és új szerelme között

Megdöbbentő hasonlóságok Hosszú Katinka és új szerelme között

Infostart

Gelencsér Mátéról egyre több dolgot derít ki a bulvársajtó, de nincs nehéz dolga, ha az Iron Lady apja ennyire bőbeszédű.

Egyre több információ lát napvilágot a bulvársajtóban Hosszú Katinka magánéletéről. Az már napok óta közismert, hogy egy úszóedző fia mellett boldog újra az Iron Lady, akivel a 30. születésnapi buliján ismerkedtek és melegedtek össze.

A Bors most azt véli tudni, hogy Gelencsér Máté, aki külföldön dolgozik és modellként tevékenykedett korábban, szintén külföldi, szakmabeli házastárstól vált el rövid házasság után.

A bulira Gelencsér Máté egy barátja hívására ment el, a zárt körú partyra a barát "plusz egy főjeként" nyerhetett bebocsátást.

A Ripostnak nyilatkozó Hosszú István - a háromszoros olimpiai bajnok úszónő édesapja - nyíltan beszélt a kapcsolatról, és arról, hogy az első pillanattól megtalálták a közös hangot.

Gelencsér Máté egyébként tökéletesen tisztában lehet Hosszú Katinka életmódjával is, hiszen maga is úszott korábban, édesapja pedig a Kópé Úszóiskola trénere. Mindkét fiatal sokat utazik, és egyiküknek sem volt komoly kapcsolata a válás óta - írja a Bors.

A volt modell egyelőre nem áll a sajtó rendelkezésére.

Nyitókép: Facebook / Hosszú Katinka
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018