eur:
393.28
usd:
367.35
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Hosszú Katinka, miután megnyerte a nők 200 méteres vegyesúszásának döntőjét a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Elárulta Hosszú Katinka apja, mivel várja olimpikon lánya szerelmét

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő egy belvárosi szórakozóhelyen ünnepelte 30. születésnapját, ott kezdődött a románc - tudta meg a Ripost.

A bulvárlap értesülése szerint Hosszú Katinka választottja, Máté régebben úszott és modellként is dolgozott. A világklasszis úszónő apja a lapnak elmondta, a férfi is élt már házasságban, egy modell volt a felesége, a házasság végül válással végződött.

"Katinkával még nagyon friss a kapcsolatuk, de remélem, sokáig fog tartani" - tette hozzá Hosszú István, aki még nem találkozott lánya új választottjával, de valószínűleg egy ízletes bajai halászlével várja majd.

Hosszú Katinka hivatalosan idén januárban vált el Shane Tusuptól, aki az edzője is volt. A válás után arról szóltak a hírek, hogy összejött úszópartnerével, Dudás Dániellel, majd május 3-án, a 30. születésnapján megismerkedett új partnerével - írja a Ripost.

A háromszoros olimpiai bajnoknak egyébként fantasztikusan megy a versenyzés, a Mare Nostrum versenysorozaton megnyerte az összetett pontversenyt, három nappal ezelőtt pedig egyéni csúcsot úszott 100 pillangón Barcelonában.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: hat erő is EP-mandátumot szerezhet

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×