eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Liverpool, 2018. január 14.Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa, miután megszerezte csapata negyedik gólját a Manchester City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. január 14-i mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban. A Liverpool 4-3-ra győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: PETER POWELL

Liverpool: teljes a kétségbeesés

Bajnokok Ligája - Szalah mégsem játszhat az elődöntő visszavágóján.

Mohamed Szalah, a Liverpool labdarúgója mégsem játszhat az FC Barcelona elleni keddi mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.

Jürgen Klopp, az angol együttes vezetőedzője korábban bizakodott ugyan a szombati bajnoki összecsapáson fejsérülést szenvedett egyiptomi csatár játékát illetően, de a hétfői sajtótájékoztatón már azt jelentette be, hogy a brazil Roberto Firmino után Szalah is kiesett a keretéből.

"Jól érzi magát, de orvosi szempontból nem elég jól. Kétségbe van esve, de nem tehetünk más" - mondta a német szakember.

Az FC Barcelona a párharc első, hazai felvonásán, szerdán 3-0-ra győzött.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 18:16
×
×
×
×