eur:
393.19
usd:
367.87
bux:
66054.22
2024. április 24. szerda György
Közönség a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Verstappen és Kubica a Hungaroring 2019-es nagy szerencséje

Rengeteg lengyel és az ideinél is több holland szurkoló érkezhet a jövő augusztusi Formula-1-es Magyar Nagydíjra - jelezte az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt a következő szezon egészére is növekvő érdeklődést vár a sorozat iránt.

Az előzetes várakozásokon túlmutató a jegyeladás a Forma-1 2019-es Magyar Nagydíjára, ami nagyban köszönhető a lengyel Robert Kubica visszatérésének.

A pilóta valóságos jegyvásárlási "hisztériát" indított Lengyelországban

- fogalmazott Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

"Jobban állunk, mint tavaly ilyenkor, ami jó hír, mert tavaly is jól álltunk" - bizakodott Gyulay, aki szerint a Liberty Media tulajdonlása és filozófiája a Forma-1-ben jótékony hatással van a száguldó cirkuszra szerte a világon.

A hollandok is megmozdultak már Max Verstappen miatt, a narancssárga szerelésben érkező szurkolók egész tribünöket foglalnak le előre,

emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy milyen áron és hogyan adják a jegyeket, milyen kedvezmény jár az évnek ebben a szakában.

"Azt gondolom, a világbajnokság egyre kiélezettebb lesz, a különbségek lassan eltűnnek a pilóták és a versenyautók között" - adott hangot reménykedésének a Gyulay Zsolt, aki a társaság vezetőjeként nyereséges évet vár 2019-ben. "Célszerű a nyereséget, több nézőt hozó versenyeket megrendezni, jelen pillanatban ezen dolgozunk, zajlanak a minisztériummal történő egyeztetések".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×