INFORÁDIÓ 
2019. május 23. csütörtök
Dezső

phjongcshang 2018

liu shaolin sándor

gyorskorcsolya

Kangnung, 2018. február 22. Liu Shaolin Sándor örül, miután a magyar csapat utolsó tagjaként elsőként ért célba a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres váltóversenyében, a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Elhagyja Magyarországot Liu Shaolin Sándor

Infostart

Csak Spanyolországba utazik pihenni az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a barátnőjével, a háromszoros világbajnok brit Elise Christie-vel.

Mexikóba és Thaiföldre készült pihenni Liu Shaolin Sándor a párjával, de amint a Magyar Időknek adott interjúból kiderül, mégsem jutnak ilyen messzire, csak egy hetettöltenek majd Spanyolországban.A történelmi aranyat hozó phjongcshangi téli olimpia után a montreali világbajnokság még elnyújtotta a rövid pályás gyorskorcsolyázók versenyszezonját, de kezdődik a pihenés időszaka.

"Még nem dőlt el, hogy egészen pontosan mikor kezdjük majd a felkészülést, de szerintem csak júniusban. Korcsolya viszont csütörtökön is lesz a lábamon, mert megbeszéltem a húgommal, aki még csak tizenkét éves, hogy elmegyek vele az edzésre, és kicsit beszállok hozzájuk" - mondta Liu Shaolin Sándor. Felkérésnek egyébként sincs híján, rengeteg helyre hívják a friss olimpiai bajnokokat, de ezek szerinte kellemes kötelezettségek, és az sem zavarja, hogy Budapesten már az utcán is felismerik.

"Ez a szeretet, amit folyamatosan megtapasztalunk, és az, hogy felnéznek ránk, amúgy egyfajta kiállásra is tanít bennünket. Nagyon oda kell figyelnünk a viselkedésünkre, a megnyilvánulásainkra, hogy még véletlenül se gondolhassa senki azt, olimpiai bajnokként elszálltunk magunktól. De erről nincs is szó!" - mondta a gyorskorcsolyázó.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018