eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Liu Shaolin Sándor örül, miután a magyar csapat utolsó tagjaként elsőként ért célba a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres váltóversenyében, a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Elhagyja Magyarországot Liu Shaolin Sándor

Csak Spanyolországba utazik pihenni az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a barátnőjével, a háromszoros világbajnok brit Elise Christie-vel.

Mexikóba és Thaiföldre készült pihenni Liu Shaolin Sándor a párjával, de amint a Magyar Időknek adott interjúból kiderül, mégsem jutnak ilyen messzire, csak egy hetettöltenek majd Spanyolországban.A történelmi aranyat hozó phjongcshangi téli olimpia után a montreali világbajnokság még elnyújtotta a rövid pályás gyorskorcsolyázók versenyszezonját, de kezdődik a pihenés időszaka.

"Még nem dőlt el, hogy egészen pontosan mikor kezdjük majd a felkészülést, de szerintem csak júniusban. Korcsolya viszont csütörtökön is lesz a lábamon, mert megbeszéltem a húgommal, aki még csak tizenkét éves, hogy elmegyek vele az edzésre, és kicsit beszállok hozzájuk" - mondta Liu Shaolin Sándor. Felkérésnek egyébként sincs híján, rengeteg helyre hívják a friss olimpiai bajnokokat, de ezek szerinte kellemes kötelezettségek, és az sem zavarja, hogy Budapesten már az utcán is felismerik.

"Ez a szeretet, amit folyamatosan megtapasztalunk, és az, hogy felnéznek ránk, amúgy egyfajta kiállásra is tanít bennünket. Nagyon oda kell figyelnünk a viselkedésünkre, a megnyilvánulásainkra, hogy még véletlenül se gondolhassa senki azt, olimpiai bajnokként elszálltunk magunktól. De erről nincs is szó!" - mondta a gyorskorcsolyázó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×