eur:
385.9
usd:
355.33
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

Janics Natasa: Együtt maradunk, amíg megy a hajó

A következő olimpiai ciklusban is a Szeged versenyzője lesz Janics Natasa. A háromszoros olimpiai bajnoknak ugyan még nincs szerződése a csongrádi egyesülettel, de már eldőlt, hogy nem vált klubot, és az elmúlt években külföldön dolgozó Kovács László lesz az edzője.

Kipihente magát az olimpia óta eltelt két hónapban?

Túl sokat is pihentem, úgy érzem, előbb kellett volna elkezdeni a munkát. Már túl vagyok az első izomlázon, próbálok rádolgozni, hogy hamarabb elmúljon. Legalább tíz napig az egyik valóságshow-ban szerepelek majd, ott biztosan lesz idő a kondizásra. Kajakozni idén már nem fogok, de már tudom, hogy hol, mennyit fogunk úszni, futni. Nagyon hiányzik már a mozgás.

Az már eldőlt, hogy Szegeden folytatja pályafutását, és Kovács László irányítja majd a felkészülését. Mennyire megnyugtató a helyzet?


Még mindig bízom az egyesületemben, és remélem, azt is meg tudják oldani, hogy olimpiai csapattársaim is csatlakozhassanak hozzánk. Szegeden eddig is minden megvolt ahhoz, hogy edzeni tudjunk. Nagyon szeretek kajakozni, ami fontos szempont volt, amikor átjöttem Magyarországra; nagyon sokat köszönhetek a szegedieknek.

Kovács Katalin a londoni olimpiáig szeretné folytatni pályafutását. Mennyire fontos az, hogy egy klubban készüljenek?


Ez nem változtat sokat a helyzeten: együtt maradunk, amíg megy a hajónk. Lehetséges, hogy Szegeden többet tudnak majd neki segíteni, hiszen kisebb a város is, családiasabb, mint Budapest. Én biztosan maradok, amíg nem csalódom bennük.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×