eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Keretet hirdetett Kemény Dénes

Kemény Dénes kedd reggel a vlv-n kihirdette keretét, amely május 26-án megkezdi a felkészülést malagai Európa-bajnokságra és a pekingi olimpiára. A 18-as keret új játékossal már nem bővül, a most nyilvánosságra hozott listából kerül ki a pekingi tornán részt vevő 13-tagú csapat. Az eddig meghívottak közül nem tagja a mostani keretnek Baksa László, Fodor Rajmund, Hárai Balázs és Kiss Csaba.

A keret: Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok) - Steinmetz Ádám, Varga Dénes, Varga Dániel, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Szivós Márton, Gór-Nagy Miklós, Kis Gábor, Biros Péter, Varga II. Zsolt, Varga Tamás, Benedek Tibor, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás és Madaras Norbert (mezőnyjátékosok).

Nem volt egyszerű dönteni. Nem véletlenül kerültek be a játékosok a tavalyi 19 fős keretbe, ahogy az érdemek alapján hívtam meg másokat is egyes meccsekre, edzőtáborozásokra. Mindannyian kitűnő vízilabdázók, komoly konkurenciát jelentettek egymásnak, mindenki mellett és ellen is szóltak érvek, a mostani névsor összeállításához nagyon kellett az elmúlt 11 év tapasztalata - mondta Kemény Dénes az InfoRádióban.

A szakvezető arról is beszélt, hogy a 18-as keretből kimaradt játékosok visszakerülése csak váratlan sérülések esetén jöhet szóba, de ilyenre eddig nem volt példa.

Kemény Dénes elmondta, hogy az öthetes felkészülés után hirdeti ki az Eb-re és az olimpiára utazó csapat névsorát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×