eur:
394.19
usd:
370.77
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Újabb német edzőt menesztettek

A német labdarúgó Bundesligában jelenleg utolsó helyen álló Hamburg elöljárói menesztették Thomas Doll vezetőedzőt.

A Bild által nyilvánosságra hozott hírt Bernd Hoffmann, az igazgatósági tanács vezetője megerősítette.

"Az utóbbi idők eredménytelensége és a nagy nyomás miatt kénytelenek voltunk változtatni" - mondta Hoffmann.

"Természetesen nagyon szomorú vagyok. Gyönyörű két és fél évet töltöttem Hamburgban. Remélem, a csapat gyorsan magára talál" - nyilatkozta Thomas Doll, aki 2006 októberében vette át a HSV irányítását Klaus Toppmöllertől.

A 40 éves trénerrel azután közölték a vezetőség álláspontját, hogy csapata - amely az egyetlen a Bundesligában, amely mindig az élvonalban szerepelt - 1-1-es döntetlent játszott otthon a Cottbusszal.

A hamburgiak 2006. április 9-én nyertek utoljára a bajnokságban saját pályájukon.

A Bundesligában egy napon belül három edzőtől váltak meg: Doll mellett távoznia kellett Felix Magathnak a Bayern Münchentől és Jupp Heynckessnek a Mönchengladbachtól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×