eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A válogatott labdarúgó drámája: nem sikerült a veseműtét

Nem sikerült a német Bundesligában éllovas Werder Bremen labdarúgója, Ivan Klasnic veseműtétje. A horvát válogatott játékos szervezete ugyanis nem fogadta be édesanyja szervét.

Folytatódik a német Werder Bremen labdarúgójának drámája: Ivan Klasnic szervezete ugyanis nem fogadta be édesanyja veséjét, így most új donort kell keresni a számára.

A 27 éves horvát válogatott labdarúgó múlt kedden vonult be a klinikára, ahol két nappal később elvégezték a transzplantációt - hiába.

"Szervezete nem fogadta be az édesanyja veséjét, így most egy hathetes vizsgálat következik a kilökődés okairól. Ez idő alatt a rokonok között kell egy másik donort találnunk" - jelentette be a csatár jogi képviselője.

Ivan Klasnic - akinek vesebetegségére 2005-ös vakbélműtéte során derült fény - 2001 óta áll a brémaiak alkalmazásában, és eddigi 123 Bundesliga-mérkőzésén 41 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×