eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hogyan lehet megvenni Ronaldinhót 500 millió forintért?

Az őrült ötletek egy része lehet egyben zseniális is. Alkalmasint ebbe a kategóriába tartozik a világ legtehetségesebb futballistájának átigazolásáról szóló elmélkedés. Aki végigolvassa az alábbi beszámolót, az is megtudhatja, hogyan lehet megvenni Ronaldinhót 500 millió forintért!

Az ötlet a nyolcvanas években fénykorát élő Napoli szurkolóitól származik. Alapozhattak volna arra, hogy hajdanán klubjuk megvette (ráadásul ugyancsak a Barcelonától) Diego Armando Maradonát - így aztán az ilyen típusú híreknél soha nem lehet semmit kizárni...

Ám Corrado Ferlaino, a hajdani elnök már régen nincs a nápolyi futball közelében, a ma, egyébként a B ligában szereplő gárda nincs olyan anyagi helyzetben, hogy Ronaldinho megvételéről álmodjon.
Ha csak...

Ha csak nem pattan ki a fejéből egy zseniális ötlet! A calcionapoli 1926.it című honlap szerint van megoldás. Ronaldinho kivásárlási ára 134 millió euró. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha valaki kifizeti érte ezt az összeget, s ő hajlandó klubot váltani, mehet.

Mindazonáltal elég hihetetlen, hogy a Napoli ezt ki tudja fizetni. Nem csak szerintünk - hanem a betway.com szerint is. A fogadásokra szakosodott honlap 67-es oddsszal adná az átigazolás lehetőségét.

S éppen ez a lényeg! A nápolyiak szerint innentől kezdve két lépésre vannak már csak a céltól. Az első, megállapodni Ronaldinhóval, hogy szerződjön a Napolihoz. A második: kétmillió euróért fogadni a klubváltásra. Aztán amikor Ronaldinho átszerződik a Napolihoz, felvenni a pénzt. A tulajdonképpeni vételárat. Így aztán a befektetés mindössze kétmillió euró, ötszázmillió forint.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×