eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Újabb motoros halt meg a Dakaron

A motorosok között szereplő francia Eric Aubijoux életét vesztette a 29. Dakar-rali utolsó előtti szakaszán, Tambacunda és Dakar között.

A viadal szervezői szerint a 42 esztendős versenyző szívrohamot kapott, és már nem tudták újraéleszteni.

Aubijoux a viadal idei második, a verseny történetének 51. áldozata. A dél-afrikai Elmer Symons múlt kedden motorbalesetben halt meg.


Újra háttérben az eredmények

Ötödik szakaszgyőzelmét aratta a spanyol Sainz az autósok mezőnyében a Dakar-rali utolsó előtti napján. Az összetettben a francia Peterhansel maradt az élen.

A magyarok közül Szalay Balázsék a 22. helyen végeztek, az utolsó szakaszt pedig a 33. helyről várhatják. Palik Lászlóék ezúttal a 38. helyet szerezték meg, míg az összetettben visszacsúsztak a 27. helyre.

A motoros Kátai Péter a 21. lett, egy nappal a zárás előtt pedig a 20. helyen áll. Első a francia Despres. A leggyorsabb a szombati 225 km-es gyorsasági szakaszon a brazil de Azevedo volt.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×