eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

A Liverpool simán legyőzte a Chelsea-t

A Liverpool házigazda 2-0-ra győzött a címvédő Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Rafael Benitez vezetőedző együttesét a hétvégén már biztosan nem előzi vissza az Arsenal, amely vasárnap a listavezető Manchester United együttesét fogadja.

Mindkét együttes számára nagy tétje volt a szombati meccsnek: a Chelsea minden fordulóban arra törekszik, hogy megtartsa esélyét a címvédésre, míg a Liverpool a harmadik helyért próbálja megtartani az Arsenallal szemben.

A hazai gárda Kuyt góljával már a negyedik percben vezetést szerzett, majd továbbra is fölényben játszott. A második találatot Pennant szerezte a 18. percben.

A két vezetőedző egyaránt 100. bajnoki meccsén ülhetett együttese kispadján, a jubileum után Benitez ünnepelhetett, José Mourinho számára viszont egyre kevésbé valószínű, hogy 115. is lesz.


Priskin újra játszott

A Priskin Tamást is foglalkoztató Watford 2-0-ás vereséget szenvedett az Aston Villa otthonában. A magyar válogatott támadót az 54. percben lecserélték.

További eredmények:
Fulham-Tottenham 1-1
Middlesbrough-Bolton 5-1
Newcastle-West Ham 2-2
Portsmouth-Charlton 0-1
Reading-Sheffield United 3-1

Manchester City-Blackburn 0-3.


A Wigan-Everton meccs holnap délután fél háromkor, az  Arsenal-Manchester United rangadó pedig ötkor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×