eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Robinhót akarja a Juventus

Annak ellenére, hogy ebben a szezonban a második vonalban szerepel, és így a következő idényre sem tervezhet a Bajnokok Ligája-szerepléssel kereshető pénzösszeggel, nagy terveket sző a torinói Juventus csapata. Az Öreg Hölgy szeretné megerősíteni a keretét, sőt egy új stadionról is álmodik.

Jean-Claude Blanc, a Juventus sportigazgatója (ne tévesszük össze Laurent Blanc-nal, a világ- és Európa-bajnok francia válogatott középhátvédjével, még ha ezt gyakran meg is teszi néhány európai sajtótermék) azt mondja: február végére körvonalazódhat a klub jövője pénzügyi szempontból.

Szerinte nagyon kedvezők a kilátások, remény van arra, hogy új stadionba költözhet hamarosan a csapat, és lesz elegendő pénz a keret megerősítésére, amikor a csapat visszatér a Serie A-ba.

Blanc nem kívánt egyelőre neveket mondani, de az olasz sajtót figyelve kiderül, az egyik célpont a brazil Robinho, a Real Madrid játékosa, a másik pedig Zdenek Grygera, az Ajax cseh védője, akit maga Pavel Nedved ajánlgat a klubvezetők figyelmébe.

A Bayern München perui játékosa, Claudio Pizarro önmagát ajánlgatja: az idény végén lejár a szerződése, és az első hívó szóra rohanna Olaszországba.

Egyébként, miután nagyapja hajdanán Torinóból vándorolt ki az inkák földjére, olasz útlevele is van...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×