eur:
396.28
usd:
367.22
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

David Beckham csak a felesége nélkül mehetne Münchenbe

Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának menedzsere szerint Ronaldinho leigazolása csődbe juttatná a Bundesliga címvédőjét.

"Õ egy olyan futballista, akiért gyalog is elmennék Barcelonába. Nemcsak a játéktudása, emberi tulajdonságai miatt is tökéletesen illene a Bayern Münchenhez, de sajnos nincs realitása a szerződtetésének" - mondta a menedzser a DSF sportcsatornának adott interjújában.

"Az átigazolási díját, ami szerintem 70-80 millió euró körül lehet, még elő tudnánk teremteni, viszont a fizetése legalább kétszer annyi lenne, mint a többi sztárnak. Ez óriási feszültséget szülne az öltözőben. Ha hozzánk kerülne, akkor mindenki jelentős fizetésemelési követeléssel állna elő, amit már nem tudnánk finanszírozni. Ezért számunkra sajnos Ronaldinho nem téma" - hangsúlyozta Hoeness.

A sportvezető David Beckhamről azt mondta: ha a felesége nélkül jönne, akkor szívesen látná a bajor klubban.

"David aranyos srác, jó futballista, de sajnos vele jönne a felesége is, aki hetente címlapra kerül valamilyen botránya vagy hisztije miatt. Ez viszont nem hiányzik nekünk, ezért Beckham szerződtetése sem szerepel a terveink között" - jelentette ki Hoeness, aki szerint a téli szünetben a keret jelenlegi tagjainak megtartása az elsődleges cél.

"Három pont a hátrányunk a listavezetővel szemben a Bundesligában, versenyben vagyunk a Bajnokok Ligájában és a Német Kupában. Két sorozatot akarunk megnyerni, szeretnénk, ha közte lenne a Bajnokok Ligája is, bár tudjuk, erre van a legkevesebb esélyünk" - jegyezte meg a Bayern München menedzsere.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

A spanyolok elleni sikerrel bejutott a negyeddöntőbe a női kézilabda-válogatott, vagyis eldőlt, hogy utazhat majd Lille-be. Vámos Petra, az ezúttal öt gólt szerző irányító azt mondta: most érzi, hogy a csapat megérkezett erre a szintre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×