eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Gera megsérült a győztes rangadón

Rangadót nyert a Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában. Az élvonalból kiesett gárda a hajrában rúgott góllal 1-0-ra győzött a Derby ellen.

A magyar játékos ezúttal már a kezdőcsapatban kapott helyet, és végig a pályán volt, és korábbi vádlisérülését már nem érezte, viszont a második félidőben fejsérülést szenvedett.

"Jó kis meccs volt, jó irammal, sok helyzettel. Nekem is volt egy lehetőségem, de odalett, mert túlzottan önzetlen voltam: lövés helyett passzolni akartam. Mindkét csapat győzelemre törekedett, mi is sokat támadtunk, de az utolsó passzok gyakran nem sikerültek.

Gólnélküli állással fordultunk, a második félidő nekem nem kezdődött a legjobban. Egy ütközésnél ugyanis felrepedt a bőr szemöldökömnél. Egy keresztlabdára ugrottam fel fejelni, és "összekoccantam" ellenfelemmel. Érdekesség, hogy korábban - vagy jó két éve - volt már ilyen esetem, akkor egy Crystal Palace elleni mecscemen szintén a jobb szemem fölött repedt fel a bőr.

Természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy ne folytassam a meccset, de a játékvezető észrevette, hogy vérzek, és leküldött pályáról. A kispadon három öltéssel összevarrták a felrepedt bőrt, így két perc után visszatérhettem a pályára.

Sokáig nem változott az eredmény, végül csak sikerült megszereznünk a győztes gólt: Hartson egy felívelt labdát követően egy remek egyéni megoldás után eldöntötte a találkozót. Nagyon kellett ez a győzelem, hiszen egy olyan csapatot győztünk le, amely előttünk áll a tabellán. Annak is örülök, hogy a lábam is rendben van. A meccs után viszont még újra össze kellett varrni a bőrt a szemem fölött, de mondanom sem kell, hogy inkább már a győzelemmel voltam elfoglalva" - számolt be élményeiről Gera Zoltán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×