eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Real-elnök: elvesztettük egyik példaképünket

Hatalmas űrt érzek a szívemben - mondta Puskás Ferenc halálhíre kapcsán a Real Madrid elnöke.

Ramón Calderón a Real Madrid-család egyik legszomorúbb napjának titulálta november 17-ét.

"Puskás a mitikus csapatunk mitikus csatára volt. Rengeteg barátot hagyott hátra, mert olyan ember volt, akit mindenki szeretett, mint labdarúgót és mint embert. Emlékezetünkben számtalan csodálatos gólja marad meg, nem véletlenül lett négyszer gólkirály. A madridiak úgy általában, az én korosztályom pedig különösen nagy űrt érzünk, hogy elvesztettük egyik példaképünket" - nyilatkozott a Real vezetője a klub honlapján.

Calderón elsők között nyilvánította ki részvétét Puskás özvegyének, egyben mindenben támogatásáról biztosította.

Puskás 1958 és 1967 között 179 bajnoki mérkőzésen 154 gólt szerzett a Real Madrid színeiben. A spanyol klubbal hatszor bajnok, kétszer Király Kupa-, háromszor BEK-győztes volt. Utóbbi sorozatnak kétszer, a pontvadászatnak pedig négyszer lett gólkirálya. Egyszer a Világkupát is elhódította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×