eur:
394.59
usd:
364.55
bux:
73449.75
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Bölöni László lehet az új szövetségi kapitány

A Nemzeti Sport információi szerint Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke már felkérte Bölöni Lászlót a magyar futball-válogatott élére. A lap úgy tudja: a 108-szoros román válogatott Bölöni László néhány nap türelmet kért a szövetség vezetőjétől.

Kisteleki István a lapnak adott nyilatkozatában elmondta: csakis Bölöni Lászlóval kíván tárgyalni, és amíg van esély arra, hogy vele megegyezzen, addig nem beszél mással a magyar kapitányi posztról.

Bölöni László Romániában érte el legnagyobb sikereit, és a Steaua 1986-os BEK-győztes csapatának tagjaként különleges népszerűségnek örvendett Magyarországon.

A 108-szoros román válogatott, aki fogorvosi diplomát is szerzett, edzőként Portugáliában és Franciaországban is megfordult, dolgozott a lisszaboni Sportingnál (húsz év után vele dupláztak a zöld-fehérek: bajnok és kupagyőztes lett 2002-ben a csapat) a Nancynál, a Rennes-nél, és volt Románia szövetségi kapitánya is.

Bölöni László az idén nyáron a 2004-ben Bajnokok Ligája-döntős Monaco szakmai munkáját vette át, ám október közepén véget ért ez az együttműködés - a csapat jelenleg utolsó a francia bajnokságban.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×