eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Izgalmas koncertek a Fonóban

A megszokott programok mellett a Nesztor-Geröly-duó, a Makám, és Hortobágyi László zenekara is koncertezik a héten a Fonóban - mondta az InfoRádiónak a budai zeneház munkatársa.

A szokásos programok - a Khamoro cigánytánc-tanfolyam, a magyar és a csángó táncház - mellett három kiemelt zenei program is lesz a Fonóban - mondta az InfoRádiónak a budai zeneház munkatársa.

Kedden este 8-tól a Nesztor-Geröly-duó lép fel a Fonóban Csuhaj B. Tibor bőgőművész, Mohai Tamás gitáros és Zsemlye Sándor közreműködésével. A koncerten az etno-jazz, a szabad zene és a kortárs zeneművek eklektikus kavalkádja hallható majd humorral, drámaisággal elegyítve - közölte Matisz László.

Május 9-én, pénteken az ismert, régi kompozíciók mellett, a zenekar éppen készülő, Zarándokének című lemezének anyagából játssza legújabb dalait - tette hozzá a Fonó Budai Zeneház munkatársa.

Szombaton a Hortobágyi László vezette Gáyan Uttejak Orchestra lép színpadra. A zenekar nem tart szünetet előadásai során, zenéje nem követi a hagyományos nyugat-európai zenék szerkezetét, másfajta gondolkodásmódra, szellemi beállítódásra utaló állapotot hoz létre keleti és elektronikus hangszerek segítségével - fűzte hozzá Matisz László.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×