eur:
393.88
usd:
356.26
bux:
72467.59
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Arat Mel Gibson újabb kegyetlen filmje - nézzen bele!

Nem kis meglepetésre Mel Gibson új filmje, az Apocalypto vezeti az Amerikában jelenleg vetített filmek bevételi listáját. Bár korábban a támadások kereszttűzébe került, első hétvégéjén 15 millió dollárt hozott a maja civilizációról szóló, yukatek indián nyelven forgatott alkotás.

Hasonlóan Gibson korábbi nagy sikeréhez, A passióhoz, ez a film is bővelkedik a véres, durva jelenetekben.

Mégis egy olyan ősi világot hivatott bemutatni, amelyet a filmvásznon még soha nem láthattunk, és amely a jelenkor számára is erőteljes üzenetet hordoz.

Az első helyen eddig a Táncoló talpak című animációs film állt, a harmadik helyre pedig a Holiday című új, karácsonyi romantikus film került Cameron Diaz és Jude Law, valamint Kate Winslet és Jack Black főszereplésével.

A legújabb James Bond film eddig 8,9 millió dollárt hozott a konyhára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

A moszkvai ipari és kereskedelmi minisztérium, amely a védelmi termelésért felel, 2022 októberében titkos terveket dolgozott ki mintegy 82 milliárd rúpiás (akkori árfolyamon 1 milliárd dolláros) befektetéssel a kritikus elektronikai alkatrészek indiai beszerzésébe, amelyeket titkos csatornákon akartak beszerezni, hogy elkerüljék a nyugati kormányok figyelmét – derül ki a Financial Times birtokába került titkos orosz állami levelezésből, amely szerint Oroszország Indián keresztül próbálja biztosítani a háborús erőfeszítéseihez szükséges technológiai eszközöket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×