eur:
398.29
usd:
372.03
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Babakocsit toló anyát megölő bűnözőt keres a rendőrség

Az angol hatóság nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, a helyiek viszont sokkal nagyobb rendőri jelenlétet várnának el a sokkoló bűneset után.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, miután megkéseltek egy babakocsit toló anyát Bradfordban, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe - írja a BBC híradása nyomán a Telex.

Szombat délután történt a támadás Bradford város Westgate városrészében. A hatóságok egy 25 éves férfit keresnek. A 27 éves anyát több szúrt sebbel szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A West Yorkshire-i rendőrség megerősítette, hogy a nő gyereke nem sérült meg a támadásban. A rendőrség szerint a férfi ismerte az áldozatot, de többet nem árultak el kettejük kapcsolatáról.

A helyszínen ugyan találtak egy kést, de az nem tisztázott, hogy a gyanúsított továbbra is felfegyverzett-e.

A feltételezett elkövetőről felvételt készített egy biztonsági kamera, ez alapján adta ki a rendőrség a körözést.

Az eset komoly aggodalmat váltott ki a helyi közösségben a vezető nyomozó szerint, az emberek nagyobb rendőri jelenlétre számítanak.

Címlapról ajánljuk
Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert
Választás 2024

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×