eur:
390.72
usd:
366.39
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Babakocsit toló anyát megölő bűnözőt keres a rendőrség

Az angol hatóság nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, a helyiek viszont sokkal nagyobb rendőri jelenlétet várnának el a sokkoló bűneset után.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, miután megkéseltek egy babakocsit toló anyát Bradfordban, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe - írja a BBC híradása nyomán a Telex.

Szombat délután történt a támadás Bradford város Westgate városrészében. A hatóságok egy 25 éves férfit keresnek. A 27 éves anyát több szúrt sebbel szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A West Yorkshire-i rendőrség megerősítette, hogy a nő gyereke nem sérült meg a támadásban. A rendőrség szerint a férfi ismerte az áldozatot, de többet nem árultak el kettejük kapcsolatáról.

A helyszínen ugyan találtak egy kést, de az nem tisztázott, hogy a gyanúsított továbbra is felfegyverzett-e.

A feltételezett elkövetőről felvételt készített egy biztonsági kamera, ez alapján adta ki a rendőrség a körözést.

Az eset komoly aggodalmat váltott ki a helyi közösségben a vezető nyomozó szerint, az emberek nagyobb rendőri jelenlétre számítanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×