eur:
391.37
usd:
366.71
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Kukacok miatt fordult vissza a Delta egyik járata

A férgek az egyik tárolóból hullottak az utasokra.

Kedden kukacok záporoztak az utasokra a Delta Amszterdamból a michigani Detroitba tartó járatán − írja a Liner.hu.

Mint kiderült, egy utas valamilyen okból rothadásnak indult halat vitt fel a gépre egy kézipoggyászban, melyet az utasok feje feletti tárolóban helyezett el, csakhogy a kukacok utat törtek maguknak és a tároló alatt ülő utasokra zúdultak. Egy utas, aki szemtanúja volt a kellemetlen incidensnek, a Fox 2 helyi hírcsatornának elmondta, hogy legalább egy tucatnyi kukacot látott ráesni egy nőre a repülés közepén.

Végül a légiutas-kísérők léptek közbe és egészen a ludas utas táskájáig követték a kukacokat, ahol megtalálták az újságpapírba csomagolt halat. A férfi pedig közölte, hogy a kellemetlen szituáció ellenére is igényt tart a rothadásnak indult halra, mire a kapitány bejelentette, hogy a járat visszatér az amszterdami Schiphol repülőtérre.

Az incidens után a Fox 2-nek adott nyilatkozatában a Delta bocsánatot kért utasaitól, megjegyezve, hogy „a repülőgépet tisztítás céljából kivonták a forgalomból”. Az utasok végül 8000 mérföld ingyenes utazást, szállodai szobakompenzációt és 30 dolláros étkezési jegyet kaptak a kellemetlenségekért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×