eur:
390.26
usd:
365.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Nikki Haley korábbi ENSZ-nagykövet, volt dél-karolinai kormányzó támogatóihoz beszél egy választási kampányrendezvényen a New Hampshire állambeli Rye településen 2024. január 2-án, három héttel az előválasztások előtt. Az Egyesült Államokban 2024 novemberében tartják az elnökválasztást.
Nyitókép: MTI/EPA/C. J. Gunther

Speciális védelmet kért Donald Trump republikánus kihívója

Titkosszolgálati védelmet igényelt a megszaporodott fenyegetések miatt Nikki Haley.

Donald Trump volt amerikai elnök utolsó republikánus kihívójának kampányrendezvényein rendre ellentüntetők jelennek meg, akik kifogásolják, hogy a politikus Izraelt és Ukrajnát is támogatná, a múlt héten egy nő a színpadra is fel akart rohanni, ahol Haley épp beszédet tartott - írta a hvg.hu a Wall Street Journal alapján.

A republikánus előválasztási kampánya következő fordulóját február 24-én, Dél-Karolinában tartják. Az első két kört Iowában és New Hampshire-ben Trump nyerte, ám itt Haley hazai pályán száll majd szembe riválisával, mivel nemcsak itt született, de 2011 és 2017 között az állam kormányzója is volt. Ugyanakkor az előrejelzések mindezek ellenére Trump magabiztos győzelmét prognosztizálják, így a legnagyobb valószínűséggel ősszel egy Donald Trump-Joe Biden összecsapásra lehet majd számítani az elnökválasztásért folyó küzdelemben.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×