eur:
390.67
usd:
366.2
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőalakulatok tagjai a Velence Mestre nevű városrészében történt buszbaleset helyszínén 2023. október 3-án, miután a busz lezuhant egy felüljáróról az út mellett futó vasúti sínekre. A balesetben legkevesebb 21 ember életét vesztette és 12-en megsérültek.
Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Andrea Merola

Kamera rögzítette az olaszországi buszkatasztrófát – videó

Legalább 21 ember életét vesztette Velence Mestre nevű városrészében kedd este történt súlyos buszbalesetben, amelyről most megjelent egy webkamera felvétele.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, legalább 21 ember életét vesztette Velence Mestre nevű városrészében kedd este történt súlyos buszbalesetben. A halálos áldozatok mellett legalább 12 sérültje van a balesetnek, további mintegy öt embert pedig eltűntként tartanak nyilván.

A busz egy felüljáróról mintegy 10 métert zuhant le az út mellett futó vasúti sínekre. A balesetet rögzítette egy közeli autópálya-kamera is, a felvételt a Corriere della Sera nyilvánosságra is hozta:

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×