eur:
392.29
usd:
366.97
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Boris Johnson brit miniszterelnök Twitter-fiókja által közreadott, videofelvételről készített képen Johnson bejelenti, hogy a szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó új koronavírust a londoni kormányfői rezidencián, a Downing Street 10-ben 2020. március 27-én.
Nyitókép: Boris Johnson brit miniszterelnök Twitter-fiókja által közreadott, videofelvételről készített képen Johnson bejelenti, hogy a szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó új koronavírust a londoni kormányfői rezidencián, a Downing Street 10-ben 2020. március 27-én. (MTI/AP/Boris Johnson Twitter-fiókja)

Kórházba került Boris Johnson

Kórházba szállították vasárnap Boris Johnson brit miniszterelnököt, akiről tíz napja állapították meg, hogy az új típusú koronavírus okozta betegségben szenved.

A londoni kormányfői hivatal szóvivője vasárnap este közölte: csak elővigyázatossági lépésről van szó, amelyet Johnson orvosa javasolt, miután a konzervatív párti miniszterelnök esetében a betegség egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak. E tünetek közé tartozik a magas láz.

A Downing Street szóvivője hangsúlyozta, hogy Johnsont nem sürgősséggel, hanem kivizsgálásra vitték kórházba. Hozzátette: a kitartó tünetek miatt az a döntés született, hogy észszerű lenne, ha kórházi orvosok is megvizsgálnák a kormányfőt.

A szóvivő kiemelte azt is, hogy Boris Johnson változatlanul ellátja miniszterelnöki feladatait és kapcsolatban van kabinetje tagjaival.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×