eur:
389.49
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Martin Barraud/Getty Images

Három banknál válik elérhetővé az új otthonfelújítási támogatás

A Gránit Bank, az MBH Bank és az OTP Bank konzorciuma működtetheti az uniós lakossági hitelprogramokat közvetítő MFB Pont Plusz lakossági hálózatot – derül ki az MBH Bank közleményéből.

A közvetítői hálózatról szóló közbeszerzési eljárást a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) jelentette meg, a szerződést még ebben a hónapban megköthetik. A banki partnerek ezt követően a saját hálózatukon belül, összesen 266 bankfiókban teszik elérhetővé a 2027-ig tartó finanszírozási ciklus forrásait – írták.

A közlemény szerint a hálózat kialakításával teljessé válik az uniós finanszírozású, hiteltípusú pénzügyi eszközök közvetítése, a vállalkozásokat kiszolgáló fiókok ugyanis már felkészültek a hitelprogramok érkezésére.

Az első MFB Pont Plusz fiók már májusban, a többi június 30-ig nyílik meg.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×