eur:
387.21
usd:
356.86
bux:
68329.22
2024. május 23. csütörtök Dezső
Nyitókép: Martin Barraud/Getty Images

Három banknál válik elérhetővé az új otthonfelújítási támogatás

A Gránit Bank, az MBH Bank és az OTP Bank konzorciuma működtetheti az uniós lakossági hitelprogramokat közvetítő MFB Pont Plusz lakossági hálózatot – derül ki az MBH Bank közleményéből.

A közvetítői hálózatról szóló közbeszerzési eljárást a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) jelentette meg, a szerződést még ebben a hónapban megköthetik. A banki partnerek ezt követően a saját hálózatukon belül, összesen 266 bankfiókban teszik elérhetővé a 2027-ig tartó finanszírozási ciklus forrásait – írták.

A közlemény szerint a hálózat kialakításával teljessé válik az uniós finanszírozású, hiteltípusú pénzügyi eszközök közvetítése, a vállalkozásokat kiszolgáló fiókok ugyanis már felkészültek a hitelprogramok érkezésére.

Az első MFB Pont Plusz fiók már májusban, a többi június 30-ig nyílik meg.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 08:56
×
×
×
×